Menu degustacyjne

Nasze menu degustacyjne to autorska propozycja Szefa Kuchni, Mateusza Malinowskiego, prezentująca jego talent i filozofię gotowania oraz charakter Restauracji Ogrodowej.  Menu jest zawsze dostosowane do pory roku i dostepności świeżych, ekologicznych produktów. 

Prosimy o wczesniejsza rezerwację na minimum 2 dni przed spotkaniem pod numerem telefonu: 508-39-62-38 bądź mailowo: gastronomia@hoteldebowy.pl

 

Przykładowe menu degustacyjne: 

Sałatka z raków rzecznych z sosem bisque i sałatą fryzyjską

Ravioli szpinakowe z jajkiem kaczym przyrządzanym w niskich temperaturach

Pstrąg wędzony z pianą z puree ziemniaczanego, kawiorem i dymką

Kuropatwa z gołąbkiem, żurawiną i musem czosnkowym

Rostbef sudecki marynowany w szczepie tempranillo w  z musem selerowym i majonezem chrzanowym

Wata cytrynowa i sorbet miętowy

Beza z markują, czekoladą i limonką

oraz 

wina dedykowane aktualnemu menu

Cena:

5 dań-140 zł/os.

7 dań-210 zł/os. 

Pakiety Promocyjne

hoteldebowy - Czerwcowy weekend na opak
Czerwcowy weekend na opak
3 dni, Od 670 zł/os »
hoteldebowy - Wakacje 3/6/7/10 dni
Wakacje 3/6/7/10 dni
Od 298 zł/os/noc »
hoteldebowy - Śpij 5 nocy, płać za 2 !
Śpij 5 nocy, płać za 2 !
6 dni, Od 965 zł/os »