line

Newsletter

Bądź na bieżąco z promocjami w naszym hotelu.

Opinie naszych gości

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów 9.7Średnia Opinia

10 AGNIESZKA / PABIANICE 07 luty 2017 Opinia o Hotelu: Hotel przepiękny, obsługa bardzo miła i życzliwa. Niestety WIFI nie działa, jest bardzo słaby sygnał. Nasze SPA: Nie korzystałam
9.7 Marc / Pijnacker 17 styczeń 2017
9.3 Malgorzata / Warsaw 29 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: Jedzenie było przepyszne. Doskonałe śniadania, w szczególności wędzone ryby i świeżo wyciskane soki warzywne. Bardzo miła obsługa. Super że w hotelu można przyjechać z psem - tworzy to fajną, domową atmosferę w hotelu, a z drugiej strony jest to zorganizowane jakoś tak, że nam (jako osobom, które zwierzaka nie miały) zupełnie psy nie przeszkadzały Nasze SPA: Nie korzystałam ze spa, więc ocena punktowa, którą podałam powyżej dotyczy ogólnego wrażenia z hotelu
9 łukasz / wrocław 14 grudzień 2016 Opinia o Hotelu: hotel :)
9.7 Monika / Warszawa 05 sierpień 2016 Opinia o Hotelu: pokoje,sniadania oraz obiadokolacja w formie bufetu Nasze SPA: zabiegi rewelacja niestety w trakcie pobytu nie działało jazzuzi
10 Agnieszka / Wrocław 06 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: obsługa, która tworzy to miejsce i atmosfere, sprawia, że czujemy się zadbani i mile widziani, ludzie którzy sprawiają, że nie chce nam się wracać do rzeczywistości. Budynek i otoczenie naprawdę piękne. Jedzenie bardzo dobre.
10 Marek / Tarnowskie Góry 31 grudzień 2015 Opinia o Hotelu: Jedzenie super,lokalizacja super, obsługa super. Pokój, otoczenie oraz sam hotel, super. Nasze SPA: Jacuzzi super
9.5 Mikołaj / Gliwice 28 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Lokalizacja, wyposażenie sali zabaw dla dzieci, wyżywienie-obiadokolacja super!!!, śniadania-duzy wybór Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
10 Waldemar / Szczecin 01 lipiec 2015
10 Katarzyna / Oleśnica 21 kwiecień 2015
9.8 Magdalena / Warszawa 27 październik 2014 Nasze SPA: Nie korzystałam
9.5 Mikołaj / Gliwice 22 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa. Przygotowanie łóżeczka dla naszej córki bardzo nas miło zaskoczyło oraz czekająca na nią zabawka!!! Bardzo smaczne jedzenie w hotelowej restauracji zarówno na obiadokolacji jak również na śniadaniu.
9.8 Łukasz / Kozienice 21 maj 2014
9.7 Jakub / Lubań 21 luty 2014
10 Sławomir Słomian 21 październik 2013 Opinia o Hotelu: Fajny stylowy hotelik, super klimat
10 Jarosław / Wrocław 04 wrzesień 2013
9.7 Raimund Burczynski 19 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Hotel w 100% godny polecenia
10 Wieslaw Ziemski Renata Rusiniak 15 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Lokalizacja i architektura
9.3 Piotr / Bielawa 11 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Największe wrażenie na narzeczonej obok wystroju pokoju wywarł park wraz z pergolą. Sama lokalizacja jest niewątpliwie sporym atutem. Osobiście uważam, że to wystrój i standard pokoi są najmocniejszą stroną hotelu. Nasze SPA: Ponieważ korzystaliśmy jedynie z sauny fińskiej, powyższa ocena dotyczy jedynie sauny, z której jesteśmy bardzo zadowoleni.
9.2 Dariusz / Gdańsk 05 październik 2012 Opinia o Hotelu: Położenie
10 Elżbieta / Dzierżóniów 13 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Przemiła atmosfera, pyszne jedzonko, wszystko na duży plus:-)
8.5 Aleksandra / Wrocław 14 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Wystrój wnętrz, lokalizacja, restauracja. Nasze SPA: jacuzzi
9.2 Bogdan / Gdańsk 09 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Usytuowanie hotelu i przyległy park. Nasze SPA: Nie korzystałem z zabiegów.
9.2 Marek / Kaźmierz 27 wrzesień 2011

Pakiety Promocyjne

hoteldebowy - Wellinclusive
Wellinclusive
Od 320 zł/os/noc »
hoteldebowy - 3+2=3
3+2=3
6 dni, Od 960 zł/os »
hoteldebowy - Wakacje 3/6/7/10 dni
Wakacje 3/6/7/10 dni
Od 298 zł/os/noc »