Roladka z kurczaka nadziewana twarożkiem i szpinakiem podana z domowym pampuchem i sałatką z piklowanych warzyw z naszego ogródka, 62zł
Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym oraz kapustą zasmażaną z boczkiem i koperkiem, 53zł
Stek z polędwicy wołowej sezonowany w kolendrze i kolorowym pieprzu z ziemniakami smażonymi na maśle i sałatką z bobu, groszku i pieczonych pomidorków cherry, 154zł
Burger wołowy z serem kozim z serowarni bielawskiej, bekonem, pomidorem, piklowanym ogórkiem i sosem BBQ, podany w bułce naszego wypieku i frytkami, 69zł
Makaron soba z krewetkami tygrysimi i orientalnym sosem z dodatkiem groszku cukrowego, dymki z naszego ogrodu i orzeszków ziemnych, 59zł
Filet z sandacza smażony na maśle z łazankami, karmelizowanym młodym porem, glazurowaną marchewką i cytrynowym veloute, 84zł
Konfitowana noga z kaczki z tartą tatin z botwiną i kozim serem podana z młodym szpinakiem i demiglace z porzeczkami z naszego ogrodu, 68zł
Sznycel z kalafiora z gnocchi z batata i tagliatelle warzywnym, 45zł
Pierogi leniwe karmelizowane w palonym maśle z marmoladą z rabarbaru podane ze słodkim kremem z twarożku i truskawkami, 35zł
Pieczony ser feta na sałatce z pomidorków koktajlowych marynowanych w kolendrze i chilli z grzanką, 49zł
Sałatka z młodym bobem i gruszką oraz kotletem z buraka i sosem chimichurri, 45zł